Obțineți o reducere de 5%! arrow_drop_up
Sari la conținut
Follow us!

Grabeste-te! Ofertele sunt valabile in limita stocurilor disponibile | 14-zile retur gratuit

Transport si Retururi

Transport si retururi
Auros.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

LIVRARE PRIN CURIER 19.90 LEI, ORIUNDE IN ROMANIA.

Timpul Estimativ De Livrare: 1-3 Zile (Oriunde In Romania).

ATENTIE! In cazul in care nu veti ridica comanda expediata veti fi automat introdus ca si client blacklist si nu veti mai putea plasa alte comenzi pe site-ul auros.ro

Returnarea sau schimbul produselor se pot face prin comunicarea problemei dvs. in mod prealabil prin formularul de

contact: https://auros.ro/pages/contact

Termenul de raspuns la solicitare 2-7 zile lucratoare.

Returnarea Produselor este posibila in Termen de 14 zile, de la ridicarea coletului.

Nu acceptam returul pentru produsele de ingrijire personala (lenjerie intima, sutiene, produse de infrumusetare, perii de par, epilatoare etc.)

Veti returna produsele nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data in care ati ridicat coletul.

Va rugam ca produsul/ produsele sa fie returnat / returnate exact in starea in care l-ati / le-ati primit, bine ambalat / ambalate pentru transportare, fara urme de uzura, in cutia originala, cu toate componentele insotitoare.

In cazul in care produsul / produsele returnate nu se afla in aceasi stare in care l-ati / le-ati primit, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea banilor si expedierea produsului / produselor inapoi catre dvs.  Taxele de transport vor fi suportate de dvs.!

Acceptam returul daca nu sunteti multumit de produs doar prin comunicare in prealabil in intervalul orar (09:00-17:00) la unul dintre numerele de telefon afisate in pagina principala sau prin mesaj scris prin formularul de contact: https://auros.ro/pages/contact

Daca ati primit un produs neconform sau produsul s-a defectat pe timpul livrarii, va rugam sa ne contactati in termen de maxim 48 ore de la ridicarea coletului, pe adresa de email contact@auros.ro, la numarul de telefon 0786 207 717 sau prin formularul de contact https://auros.ro/pages/contact.

In cazul in care au trecut cele 48 de ore si nu s-a comunicat nici o problema cu privire la produsul primit, consideram ca acesta este conform, iar pentru eventualele retururi va trebui sa suportati taxa de transport.

Pe durata garantiei, daca produsul se defecteaza, problema acestuia se va remedia in termenul legal de 15 zile. Produsele aflate in garantie isi pot pierde termenul de garantie/service daca acestea au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost concepute.

Schimbul si returul se fac in intervalul 09:00-17:00, de Luni pana Vineri, in termen de maxim 7-14 zile lucratoare.

Va rugam sa luati la cunostinta ca in perioada de stare de urgenta sau stare de alerta, conditii meteo nefavorabile, firma de curierat poate avea intarzieri de 2-5 zile lucratoare.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de catre dumneavoastra.

In cazul in care produsul nu este pe placul dumneavoastra, de asemenea veti suporta cheltuielile de retur sau de schimb.

Coletul va fi trimis numai prin CURIER (indiferent de firma de curierat).

NU ACCEPTAM COLETE TRIMISE PRIN POSTA ROMANA!

COLETELE TRIMISE RETUR CU RAMBURS VOR FI AUTOMAT REFUZATE.

NU veti suporta cheltuielile de returnare in cazul in care:

-Primiti in colet alt produs fata de cel comandat.

-Ati constatat ca produsul primit are defecte de fabricatie.

Dupa ce vom receptiona coletul primit retur ,va vom restitui valoarea produsului sau a produselor prin Transfer Bancar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice.

Pentru trasnfer bancar, ne vedeti trimite contul bancar la adresa de email contact@auros.ro sau prin completarea formularului de contact: https://auros.ro/pages/contact in care sa ne mentionati:

numarul de comanda,
motivul pentru care doriti restituirea,
contul bancar, banca si beneficiarul.
auros.ro nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care auros.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

 

Auros.ro

contact@auros.ro

Telefon: 0786 207 717

Ne gasiti pe Instagram

Retur gratuit

Poti returna in 14 zile fara motiv

Reduceri de pret

Promotii, vouchere si cupoane

Plata securizata

Plata securizata 3D Secure

Satisfactia clientilor

Produse atent selectionate.